foto

Jeff Vlaming

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál)
Acceptable Losses (S05E07)
2017 Outcast (TV seriál)
Mercy (S02E08)
Not My Job to Judge (S02E03)
2016 Outcast (TV seriál)
(I Remember) When She Loved Me (S01E02)
2015 Hannibal (TV seriál)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Woman Clothed with the Sun (S03E09)
Primavera (S03E02)
2014 Hannibal (TV seriál)
Ko No Mono (S02E11)
Shiizakana (S02E09)
Sakizuke (S02E02)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Druhý kapitán (S01E10)
Noční škola (S01E07)
Zvyklosti smečky (S01E03)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Člověk (S01E14)
Hranice nemožného (TV seriál)
Muž z druhé strany (S02E19)
Bílý tulipán (S02E18)
Pod povrchem (S02E13)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Underbelly (S02E06)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Greg, Schmeg (S01E16)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
All Mine (S01E03)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Captain's Hand (S02E17)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Vektor (S01E03)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Lakmus (S01E06)
Dotek zla (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Širé moře (S01E06)
Kletba (S01E05)
2001 Murder in Small Town X (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
1999 Rescue 77 (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Čistota (S05E06)
Lotra pozná zas jen lotr (S04E19)
1998 Animorphs (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Pekelné peníze (S03E19)
1995 Akta X (TV seriál)
2Shy (S03E06)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)
Lucky Luke (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlas ze záhrobí (S01E09)
Minimální ostraha (S01E08)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace