foto

Franz-Otto Krüger

  • nar. 1.4.1917
    Berlín, Německá říše
  • zem. 17.3.1988 (70 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Lang soll er leben (TV film)
Mladá láska
1983 Ein Mord liegt auf der Hand (TV film)
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1980 Am Südhang (TV film)
1978 1982: Gutenbach (TV film)
Tatort - Rechnung mit einer Unbekannten (TV film)
Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1977 Anpassung an eine zerstörte Illusion (TV film)
Tisíc písní bez zvuku (TV film)
1976 Signor Rossi cerca la felicità, Il
Skříňka s jedem
1975 Damals wie heute (TV film)
1973 Edison von Schöneberg, Der (TV film)
Einladung zur Enthauptung (TV film)
So'n Theater (TV film)
Zu einem Mord gehören zwei (TV film)
1972 Gelobt sei, was hart macht
Tajemství Mary Celleste (TV film)
1971 Kein Geldschrank geht von selber auf - Die Eddie-Chapman-Story (TV film)
Seine Majestät Gustav Krause (TV film)
1970 August der Starke - Ein ganzes Volk nennt ihn Papa (TV film)
Die liebestollen Baronessen
1969 Der Mann mit dem Glasauge
1968 Der Gorilla von Soho
1966 Kubinke (TV film)
Wie lernt man Reisen? (TV film)
1965 Champagnerlily (TV film)
Ein Ferienbett mit 100 PS
1964 Blaue vom Himmel, Das
1963 Ein Windstoß (TV film)
Zwei blaue Vergissmeinnicht
1962 Kohlhiesels Töchter
Lieder klingen am Lago Maggiore
So toll wie anno dazumal
Vogelhändler, Der
1961 Riviera-Story
Wer die Wahl hat (TV film)
Wie einst im Mai (TV film)
1960 Kein Engel ist so rein
Sie können's mir glauben (TV film)
The Avenger
Wir wollen niemals auseinandergehen
1959 Anděl na zemi
Bezaubernde Arabella
Bobby Dodd greift ein
Brave Diebe (TV film)
Morgen wirst du um mich weinen
Tausend Sterne leuchten
1958 Der Mann, der nicht nein sagen konnte
Der Maulkorb
Der Pauker
Italienreise - Liebe inbegriffen
Peter Voss, der Millionendieb
Schwarzwälder Kirsch
Wehe, wenn sie losgelassen
1957 Banktresor 713
Das einfache Mädchen
Der müde Theodor
Egon, der Frauenheld
Etappenhase, Der
Kein Auskommen mit dem Einkommen
Salzburger Geschichten
Tante Wanda aus Uganda
Vater sein dagegen sehr
Viktor und Viktoria
Witwer mit 5 Töchtern
1956 Beichtgeheimnis
Der Mustergatte
Die wilde Auguste
Du bist Musik
Ein Mann muß nicht immer schön sein
Herz schlägt für Erika, Ein
Musikparade
Mädchen Marion, Das
Saison in Oberbayern
Studentin Helene Willfüer
1955 Alibi
Heldentum nach Ladenschluß
Meine Kinder und ich
Stern von Rio
Vor Gott und den Menschen
1954 Die große Starparade
Meine Schwester und ich
1953 Damenwahl
Der Vetter aus Dingsda
Die Rose von Stambul
Rote Rosen, rote Lippen, roter Wein
So ein Affentheater
1952 Der Fürst von Pappenheim
Der Kampf der Tertia
Mikosch rückt ein
Oh, du lieber Fridolin
Wenn abends die Heide träumt
1951 Grün ist die Heide
Königin einer Nacht
1950 Die Frau von gestern Nacht
Nacht im Separee, Eine
Schwarzwaldmädel
Wenn Männer schwindeln
1949 Nichts als Zufälle
1948 Berliner Ballade
Morgen ist alles besser
Německo v roce nula
1947 Kein Platz für Liebe

TV seriály

1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Kintopp-Kintopp (TV seriál)
1979 Die Koblanks (TV seriál)
Seaton dōbutsuki Risu no Banner (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
Schicht in Weiß (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Die Melchiors (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1970 Die Kramer (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1966 Förster Horn (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1967 Brille und Bombe - Bei uns liegen Sie richtig!
1961 Wer die Wahl hat (TV film)

TV seriály

1976 Die verregneten Ferien (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Brille und Bombe - Bei uns liegen Sie richtig!
1966 Saison in Salzburg (TV film)

TV seriály

1976 Die verregneten Ferien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky