foto

Asim Nuraney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Just Add Romance (TV film)
William
2018 Christmas on Holly Lane (TV film)
Love in Design (TV film)
Marrying Mr. Darcy (TV film)
Under the Autumn Moon (TV film)
2017 Drone
2016 Heart Felt (TV film)
Home Invasion
Hra na lásku (TV film)
2015 Krvavý obchod
Znovu nalezená (TV film)
2013 Fatal Performance (TV film)
Podvod
2012 Nech mého muže! (TV film)
2011 Posedlost (TV film)
Rodina v ohrožení
2010 Svůdná lež (TV film)
Únos: 48 hodin v ohrožení
2009 Ledové tornádo (TV film)
Rodina v ohrožení
Útok žraloka (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
Jedovatý břečťan 4: Tajné společenství (TV film)
Ničivé tornádo (TV film)
Návrat minulosti (TV film)
Obr lidožrout (TV film)
2007 Agent z vesmíru
Paralelní svět (TV film)
2006 Air Force 2
Menší zlo (TV film)
To není můj život (TV film)

TV seriály

2015 Ties That Bind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace