Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako není to až tak úplně blbé, ale přece jen tomu chybí nějaký nadhled, šmrnc, prostě něco, co dělá film filmem, a ne jen takovou obrázkovou knížkou. Van Damme hraje chlápka, který se nechá nachytat a hezká holka, které kdovíproč věří a hned se s ní vyspí, mu pak vezme odborně ledvinu... Jo, už takhle to zní divně, co? Ale JCVD je drsňák, zavolá starému (a to doslova) kámošovi Číňanovi o trochu morfia a zbraní, a šup, už se jde do baru, šup, najdeme skrytý bar, který mění každý den místo, a to levou zadní, jdeme tam a vyzvedneme šlapku... - asi SPOILER - Jen proto, že v nemocnici na ledvinu čeká neteř. No a taky se dozvíme, jak to bylo s bráchou. Film se odehrává převážně ve tmě nebo v těch barech, takže z těch mlátiček vlastně nic moc nevidíme. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Kde je moje ledvina ? zásadní otázka nesoucí se celým filmem, kde Jean Claudemu po vášnivé noci s prostitutkou odeoperují ledvinu, proto se prvních patnáct minut potácí náš Belgičan nahý po hotelovém pokoji v Manille, přičemž pochybují, že filmový štáb kdy Filipíny navštívil, krom pár záběrů z auta ( asi převzatých z nějakého cestopisu ) protože všechny exteriéry jsou natáčeny asi v USA, kde občas komparzisti vypadají filipínsky. Célé tohle béčko je hodně bizardní svou zápletkou, ale je to jeden z nejnovějších filmů, takže aspoň víme jak ten náš karatista vypadá. Po třech rozvodech a kokainu mu to docela skáče. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Na Filipíny jedině s expresem Van Damme. Bijec je zase jednou pořádně naštvaný. Proti jeho vůli mu byla odebrána ledvina. On ji chce pochopitelně zpět. A chce za každou cenu zjistit, kdo si nelegálně objednal životadárný orgán. Půjde na to přes přesně mířené kopy, tvrdé údery, roznožku a drsný výraz. Ale ano, takhle mám Van Damma rád. Jednoduchý příběh s jasně danou koncepcí přesně dávkované dynamické akce. Co na tom, že lze v některých scénách poznat, že hlavní, dnes už méně pružnou hvězdu zastupuje dublér, film dá také vědět, že zadní projekce ještě existuje i v roce 2015, originální scény se proplétají s odrhovačkami filmů let devadesátých. Debutující scenárista Joshua James sepsal přepracovanou formou to, co zdobilo filmy, když doba přála skutečným akčním hrdinům, plus navrch přidal několik nepředvídatelných i emotivních sekvencí a emotivní závěr, to aby si Van Damme připadal i jako charakterní herec. Ti noví akční týpci stejně nesahají Van Dammovi ani po jeho vypracovaný zadek, koneckonců hned v úvodní sekvenci mohou jeho příznivci posoudit, jak je na tom s fyzickou konstitucí. Nějakých deset minut se po místnosti pohybuje úplně nahý. Zpočátku se mně nelíbily vztahy, které příběh určil. Do něj výrazně zasáhne John Ralston, který hraje Van Dammeho bratra. Předně si ti dva nejsou žádným způsobem podobní, Ralston byl svojí vírou v Boha poměrně otravný, zabíjení lidí se mu příčilo, kdežto jeho filmový brácha měl za sebou členství ve speciálních jednotkách, jejichž hlavním úkolem byla záchrana unesených lidí, je tedy vycvičeným zabijákem. Oba muže příliš nic nespojovalo, léta se nemuseli, Van Damme opíchal bratrovu ženu, z toho pichu vzešla holčička, která nyní potřebuje novou ledvinu, jediným vhodným dárcem je právě Van Damme, jenže ten už má jen jednu ledvinu. Nějakou dobu jsem si zvykal na ty vztahové represálie. Film se určitě nevyhnul i blábolům typu, že mrtvá manželka se nápadně podobá šlapce z ulice, se kterou se hlavní hrdina hned na začátku spustí a která iniciovala ten nelegální obchod. Postupem času se ty vztahy staly snesitelnými, brácha už nebyl takový pobožný sráč, což deklamoval v zajímavé předposlední scéně filmu, která byla hodně působivá z emotivního hlediska. I závěr je emotivní. V akčních scénách to vypadalo dobře. Nepřehledná místa zahalená do přítmí (klubu, chodby, ulice), občasně vedená nevybalancovaným střihem se sice našla, ale syrové bitky, přestřelky a výbuchy měly solidní fazónu, kamera se také činila a k dobrému dojmu byla výrazně nápomocná. Film se výrazně nezakecával, když se přece jen dialogově zdržel, dalo se to vydržet. A divák se z toho mírného dialogu dozvěděl něco, co děj posunulo zase o kousek jinam. Na spolupráci Jean Claude Van Damma a režiséra Ernie Barbarashe si příznivci poctivých béčkových opusů nemůžou stěžovat. Pravda, někdejší akční superhvězdu zpátky na vrchol nekatapultuje. Ovšem akčně se u ní pobavit dá velmi obstojně. 70% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si říkal: "No sláva! Van Damme se konečně naučil na starý kolena prát!" :)) Protože to, co předvádí je něco jinýho, než jeho baleťácký vruty na tramploníně, z nichž každej přesně kopačkou sedne na tvář protivníka .... Docela syrový, násilný a realisticky vypadající fighty ... no jo, nenže proč je furt kolem tma, každej klub a místo je po tmě, všude jen blikání světel a stroboskopů a já si teď nebyl jistej, kdo komu co vlastně provedl ... !! Sakra!! Proč Van Damme nebojuje na světle, proč furt po tmě a občas s "dablérem" jako Štafan Seagalů?! No budiž , ... tak třeba bude fajn mafiánskej děj ... Sakra! Drama dvou bratrů, co se pořádně nesejdou v ničem a dívky, která jaksi přišla do péče těchto pošuků ... Finále to zachrání!! To bude masakr ve velkým!! Aaaaale nééé ... Ony zase zhazly světla a všechen proud a já vlastně už nevím co se tam děje a to mám BLUrip verzi a stejně KURVA VIDÍM HOVNO !!! Z 3***, nakonec po rozmyšlení smutně stahuju na 2**, pár dobrejch momentů to mělo ... ale trailer byl "tak pěknej"!! A pak z toho vznikne tato srágora .... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ze Barbarash toci hnoj /Najemni Zabijaci, kostka 0/ je uz dlhodobo zname a tak ani tu neprisiel so zmenou. Dejova linia je umelina az strach, herecke vykony ziadne /sak ved Van Damme, no/, dialogy az nepocuvatelne a ani ten 1 suboj to nezachranil. Slo to v telke na akejsi stanici, kebyze to vyslo na DVD, ani o film nezakopnem. Hroza tak za 5 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • I když se příběh filmu odehrává v Manile na Filipínách, natáčelo se jen v Číně a Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama