foto

Josef Stauder

  • nar. 16.2.1897
    Radevormwald, Německá říše
  • zem. 10.4.1981 (84 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1965 Die kriminelle Hochzeitsnacht (TV film)
1964 Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
Der Kammersänger (TV film)
Kammersänger, Der (TV film)
1963 Zu vermieten (TV film)
1962 Hulla di Bulla (TV film)
1961 Der Meisterboxer (TV film)
Der keusche Lebemann (TV film)
Stöpsel (TV film)
Weekend im Paradies (TV film)
1960 Das krumme Gewerbe (TV film)
Das schwarze Schaf
1959 Das schwarze Schaf (TV film)
Schneider Wibbel (TV film)
Ultimatum (TV film)
1954 Der Weg ins Leben (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky