foto

Robert Nassau

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Pěkně blbě
2015 Hello, My Name Is Doris
2014 Premature
2012 Tohle je ráj
2011 Civil War on Drugs, The

TV seriály

2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2008 Horrible People (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)

Dokumentární

2002 It Factor, The (TV seriál)
2001 Uphill All the Way
1998 Free Tibet

TV pořady

2009 16 a těhotná (TV pořad)
2007 Whitest Kids U'Know, The (TV pořad)
2003 It Factor: Los Angeles, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2001 Uphill All the Way

Producentská filmografie

Dokumentární

2001 Uphill All the Way

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace