Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

nunka 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá má svoj špecifický charakter. Nevie, čím by zaujala. Jeden jediný rozmer zostal naplnený - herecká stránka uspokojujúca potreby diváka, ktorý si chce pozrieť niečo ľahké, oddychové, komediálne. Paul Rudd a Jennifer Aniston ako fungujúci a celkom uveriteľný pár. Avšak ten zvyšok - mix hippíkov, komercionalizmu versus naturalizmu, hraničných vtípkov, kvázi humorných postáv a scén okorenené hystériou a naivitou príbehu sa ťažko vstrebáva so spokojnosťou. ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie s jednoduchým scénářem režírováno pánem, který natočil jeden koukatelný film. Nečekal jsem od toho nic, takže jen film na dlouhou chvíli. Rozhodně mě to nezklamalo, ale zas nebylo na tom filmu nic, co by mě donutilo k zasmání. Taky tu nebyla žádná scéna, kterou si budu pamatovat do konce mého filmového života. Film si plyne pořád stejně, žádné zvraty, jednoduchost nadevše. Paul Rudd má občas i vtipné momentky, tady bohužel nebyly, zato přišla jedna z nejhorších a nejtrapnějších scéna novodobých filmových dějin. Jeho rádoby vtipný a sprostý monolog? Vystřihněte to a zakopejte hluboko pod zem, aby to už nikdo nikdy neviděl. V tu chvíli jsem si chtěl nandat sluchátka, zacpat uši a bůhví co. Pár pozitiv ale na filmu najdeme, abych nebyl zas tak kritický. Ty ale tenhle film nezachrání. PS: Obsah filmu nesedí. Je to úplně o něčem jiném. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když jsem do toho šla, věděla jsem, že to nebude jeden z těch top filmů, ale... Měla jsem přece jen malou naději, že to nebude "AŽ TAK ZLÉ". Mýlila jsem se! :D.. V první řadě to NENÍ VTIPNÉ!!! Nikdo se nechce dívat na nudnou a afektovanou Jennifer, na to ji máme všichni moc rádi. Od Paula jsem toho moc nečekala, a tak mě neměl čím zklamat. Nemám ani jak shrnout, o čem to vlastně bylo, protože tak prázdná a nanicovatý film musíte vidět sami! Obzvlášť pokud fandíte hippies!! :DD ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vubec ne tak dementni, jak by se podle hodnoceni mohlo zdat. Samozrejme je to americka komedie o komunite magoru zijici nekde v polich, takze se nekona nic moc inteligentniho a sem tam to sklouzne i k humusarnam, ale porad si to dokaze udrzet urcitou uroven a obcas prijit s nejakym fajn forkem. Takze zadnej komedialni naklad, ale dvojka Rudd a Aniston jsou fajn, film je vcelku sviznej a obcas jsem se zasmal, tak nevidim duvod proc nedat solidni 3*. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem nic moc nečekala, spíš jsem se připravovala na blbinu, kterou po chvíli vypnu. Nicméně se tak nestalo a pár vtípků bylo hodně podařených. Nejde o nějaký převrat, vše jde podle přesné šablony amerických komedií, ale hvězdičku navíc dávám své oblíbenkyni Jennifer a taky chci trošku zvýšit to nízké hodnocení:) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama