foto

Nicoletta Ercole

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Sono solo fantasmi
2015 Matrimonio al Sud
Torno indietro e cambio vita
2014 Nepochopená
2013 The Elevator: Three Minutes Can Change Your Life
2011 Baciato dalla fortuna
2010 Dopisy pro Julii
Due vite per caso
2009 Le segretarie del sesto (TV film)
2007 Noční můra od vedle
Piper (TV film)
2006 La contessa di Castiglione (TV film)
Natale a New York
Neznámá
2005 Natale a Miami
Rošťák detektivem
2004 Le barzellette
2003 Můj dům v Umbrii (TV film)
Pod toskánským sluncem
2001 L'ultimo bacio
Principe e il pirata, Il
1999 Anniversario, L'
1998 Coppia omicida
Rewind
1997 Fuochi d'artificio
1996 3
A spasso nel tempo
Cyklón
Squillo
1995 Fantozzi ve škole
Selvaggi
Sněhová koule
Uomini uomini uomini
1994 S.P.Q.R. 2000 e 1/2 anni fa
1993 Maniakův deník
1992 Bionda, La
Ricky a Barabáš
1991 Faccione
Maso
1990 L'Africana
La Bocca
Non aprite all'uomo nero (TV film)
1989 Miss Arizona
1988 Běloch být dobré
Casa del sorriso, La
Nido del ragno, Il
Strach a láska
1987 Le foto di Gioia
Letec z Aquiloni
Rimini Rimini
1986 Miluji tě
1985 Casablanca, Casablanca
Tutta colpa del paradiso
1984 Futuro è donna, Il
Momento magico, Il
Pianoforte
1983 Flirt
Příběh Piery
Se tutto va bene siamo rovinati
Tu mi turbi
1982 Grog
1981 Erekce, ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství
Manolesta
Piraňa 2: Létající zabijáci
1980 Sesso profondo
1979 Amori miei
Vedova del trullo, La
Žádám o azyl

TV seriály

2005 Ciclone in famiglia, Un (TV seriál)
Ho sposato un calciatore (TV seriál)
2001 Angeli dell'isola verde, Gli (TV seriál)
1998 Anni '50 (TV seriál)
Costanza (TV seriál)
1993 Španělské náměstí (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky