foto

Joanna Borer

  • nar. 23.1.1968 (52 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ekspedycja (TV film)
2018 53 válek
Zábava, zábava
2015 Chemo
2002 Chopin: Touha po lásce
1999 Dluh
Prawo ojca
Týden ze života muže

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Zofia (S08E03)
2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnice świadka (S13E01)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 17 (S01E17)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Druga szansa (TV seriál)
Niebezpieczna gra (S04E05)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Agnieszka – w spirali długu (E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 1 (S01E01)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Trumna na urodziny (E04)
2008 39 i pół (TV seriál)
Powrót (S01E01)
BrzydUla (TV seriál)
Trzeci oficer (TV seriál)
Mechanizm zegarowy (E12)
Teoria spisku (E10)
Zawieszeni (E08)
další epizody (4)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
Honor i intuicja (E10)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
Sukces (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky