foto

Jennifer Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Já, Tonya
2016 Kitty
Ženy 20. století
2014 Až na dno
Život naruby
2013 Charlie musí zemřít
2010 Začátky
2005 V pasti
2004 Do Geese See God?

TV seriály

2018 Too Old To Die Young (TV seriál)
2012 Procitnutí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Vote (S03E20)
Amends (S03E13)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Believe (S03E08)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 One Tree Hill (TV seriál)
Get Cape. Wear Cape. Fly. (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace