foto

George P. Breakston

  • nar. 22.1.1920
    Paříž, Francie
  • zem. 21.5.1973 (53 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1963 Shadow of Treason
1959 The Split
1957 Woman and the Hunter, The
1956 Escape in the Sun
1954 Golden Ivory
1952 Geisha Girl
1951 Oriental Evil
Tokyo File 212

TV seriály

1957 Adventures of a Jungle Boy (TV seriál)
African Patrol (TV seriál)

Dokumentární

1950 Jungle Stampede

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

1948 Urubu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky