foto

Sue Johnston

  • nar. 7.12.1943 (75 let)
    Warrington, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Walk Like a Panther
2016 Zlaté časy
2015 500 Miles North
2011 Lapland (TV film)
2009 Návrat mrtvých (TV film)
2005 Svatba ve třech
2003 My Uncle Silas II (TV film)
2001 Skóre (TV film)
2000 Nový rok
1999 Unseen Royals, The (TV film)
1998 Things You Do for Love: Against the Odds, The (TV film)
1997 Brookside: The Lost Weekend
Parta
Preaching to the Perverted
1996 Odpískáno

TV seriály

2018 Age Before Beauty (TV seriál)
Kiri (TV seriál)
2016 Rovers (TV seriál)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 5 (S06E05)
další epizody (5)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 6 (S05E06)
2012 Gates (TV seriál)
2011 Sugartown (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Waterloo, Part 2 (S09E10)
Waterloo, Part 1 (S09E09)
Conviction: Part 2 (S09E08)
další epizody (10)
2010 A Passionate Woman (TV seriál)
2009 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
End Game: Part 2 (S08E08)
End Game: Part 1 (S08E07)
Substitute: Part 2 (S08E06)
další epizody (8)
2008 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pieta: Part 2 (S07E12)
Pieta: Part 1 (S07E11)
Wounds: Part 2 (S07E10)
další epizody (12)
2007 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Yahrzeit: Part 2 (S06E12)
Yahrzeit: Part 1 (S06E11)
Double Bind: Part 2 (S06E10)
další epizody (12)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Cold Fusion: Part 2 (S05E12)
Cold Fusion: Part 1 (S05E11)
Undertow: Part 2 (S05E10)
další epizody (12)
2004 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Shadowplay: Part 2 (S04E12)
Shadowplay: Part 1 (S04E11)
The Hardest Word: Part 2 (S04E10)
další epizody (12)
2003 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Final Cut: Part 2 (S03E08)
Final Cut: Part 1 (S03E07)
Breaking Glass: Part 2 (S03E06)
další epizody (8)
2002 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Thin Air: Part 2 (S02E08)
Thin Air: Part 1 (S02E07)
Special Relationship: Part 2 (S02E06)
další epizody (8)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Every Breath You Take: Part 2 (S01E10)
Every Breath You Take: Part 1 (S01E09)
A Simple Sacrifice: Part 2 (S01E08)
další epizody (8)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1999 Finest Hour (TV seriál)
Sex, Chips & Rock n' Roll (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
Jump, The (TV seriál)
The Royle Family (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1996 Into the Fire (TV seriál)
1993 Full Stretch (TV seriál)
Luv (TV seriál)
1992 Goodbye Cruel World (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2009 Watching the Dead
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2002 There's Only One Paul McCartney (TV film)
1998 Storm Over 4 (TV film)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace