Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Naki 

všechny recenze uživatele

První romantický film, který mě opravdu dostal a bavil mě. Žádné spavé scény, film se krásně veze na jedné vlně a ke konci graduje. Krásná Piper s nádhernou Lenou by tvořily skvělý pár i v realitě... Just sayin'.... :) Sice, pár víc zamilovaných scén by neškodilo.. Ale kdybych někdy měla náladu na romantiku, určitě bych šáhla po Imagine me & U. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika mezi stejným pohlavím. Na začátku náladová hudba spolu s krásnou nevěstou a vyšňořeným ženichem a konec pro něj hořký ovšem pro nevěstu a květinářku sladký, až jsem se málem utopila v karamelu. Herecké výkony nic moc - krom mé oblíbené herečky Piper Parabo, která takto už podruhé ukázala, že za peníze se nebojí zahrát lásku se ženou :-D. ()

Reklama

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Natočit romantickou komedii tak, aby byla romantická i zábavná, je podle mě obtížný úkol, který se zatím podařil jen v několika málo případech. Tenhle film má sympatické postavy a poměrně originální (i když nerealisticky vystavěnou) zápletku, a přesto to chtělo několik pokusů, abych se jím konečně prokousala. Snad proto, že je od začátku jasné, jak to dopadne, nic nepřekvapí, a moc zábavy jsem v tom taky nenašla. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dievcata, nevydavajte sa bez lasky. Pocas svadby sa z vas totiz lusknutim prsta stanu lesby. Mohla z toho byt fajnova babska variacia na Call me by your name, no to by scenarista musel bud napisat funkcnu expoziciu, hlavna hrdinka by nemohla byt uplna krava alebo zase je problem iba v tom, ze som poloclovek. Skodo toho, pretoze vacsina filmu je velmi prijemnou queer romancou. Lena Headey je na zozratie, ma to srdiecko a dobre to odsypa. 6/10 ()

kareen 

všechny recenze uživatele

I když se zápletka této romantické komedie trochu liší v tom, že zamilovaný pár místo ona a on tvoří dvě dívky, zbytek už se nese v duchu stokrát viděného příběhu o lásce na první pohled. Ovšem znáte to, jsou případy, kdy vás takto provařený námět spíš znechutí či k smrti znudí, ale také se občas stane, že narazíte na film, který vás okouzlí natolik, že mu ta klišé rádi odpustíte. A u mě je to právě tento případ. Ani přesně nevím, proč se mi snímek tolik líbil, snad za to mohou sympatické postavy nebo ta celková pohoda, kdo ví? Ale jedno vím jistě, ten dokonalý happy end jsem jim zbaštila i s navijákem. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama