Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Hees 

všechny recenze uživatele

No bola to nuda.Nič nedojalo a nič nebolo vtipné.Najhorší herecký výkon - Matthew Goode ja nechápem čo to malo byť akože ten jeho plač to je výsmech hrania.Tento film je vysoko nadhodnotený.Akože pokusom nech je trocha iný sa nemôže takýto druh filmu stať lepším pokiaľ nie je lepší ako konkurencia bez nápadu zo zaužívaným spôsobom romantického filmu.Pozitíva sú dobrý herecký výkon - Anthony Head a celkom milá pointa s kričaním. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží romantický film s happy endem, jež naplňuje mou duši pocitem, že takhle by to mělo v životě chodit. Bohužel lidé nejsou ani tak inteligentní, ani tak čestní a ani tak citliví jako hlavní postavy filmu. Typově výborný casting - obě hrdinky jsou opravdu krásné, Heck gentleman jak má být a malá H je prostě skvělá. Zážitek mi trochu kazí zvláštně napsané postavy rodičů Rachel a pár zbytečně nadnesených momentů. Celkově ovšem velmi milá podívaná - skoro mě rozněžnila ;-) ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil... Nevím, jestli to byla komedie nebo drámo (ano, vím, že oboje), což by ani tak nevadilo, ale výsledkem byl opravdu happyend, kdy jsou všichni šťastní a primární vztah šťastně rozbitý? Aby to působilo realisticky, přišlo mi to moc strojené; aby to působilo romanticky, je to moc bez srdce. Určitě existují nudnější filmy, třebas přímo i horší, ale ještě víc existuje lepších i příjemnějších. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takový malý snímek pro ty, kteří patří do menšiny a vyznávají lásku stejného pohlaví. Ačkoliv se to pro mnohé může zdát nepřijatelné, v tomto filmu je velmi lidsky ukázána situace, kdy si láska hledá cestičky, o kterých jsme neměli ani zdání a navíc je to vylíčeno s velkým nadhledem, citem a humorem. Skláním se před autory, jak kvalitně zpracovali hodně těžkou a ošemetnou látku. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Naše srdéčko si občas umí zahrávat, že? Tady se ukazuje, že láska dokáže i rozbít manželství, které by mělo světlou budoucnost. Vůbec jsem nevěděla na jakou stranu se mám přiklánět. Důvod, proč jsem se na film podívala, by mi nejspíš pomohl s mým rozhodnutím, ale tady nejde o žádná pozitiva a negativa. Zobrazuje obyčejný život, ve kterém se dějí docela obyčejné věci a moc se mi zamlouvá skutečnost, že se něco takového může stát opravdu každému. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama