foto

Michail Vladimirov

  • nar. 28.11.1976 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dama tref (TV film)
2016 Duch baltijskij
2014 Gena Beton
Kavkazskaja plennica
Krov s molokom (TV film)
2012 Bolšaja ržaka
2010 Kandahár
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
2008 Tajemný ostrov
2006 Sdvig
Únik z kruhu
Žara
2005 9. rota
Tajskij vojaž Stěpanyča
2002 Kamenskaja 2: Za vsjo nado platit' (TV film)
2000 DMB
Daun Haus
1994 Ženich iz Majami

TV seriály

2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Džinn (TV seriál)
2015 Nika (TV seriál)
Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Savva Morozov (TV seriál)
2006 Vzjať Tarantinu (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
2004 Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Kamenskaja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace