foto

Clara Segura

  • nar. 6.5.1974 (44 let)
    Barcelona, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 100 metros
2015 Barcelona, nit d'hivern
La inquilina
2013 Tots volem el millor per a ella
2012 Divoši
Pistole v každé ruce
2011 Mil cretins
2010 Los ojos de Julia
Tři metry nad nebem
2009 Spanish Movie
2008 Las manos del pianista (TV film)
Popel z nebe
2006 Sin ti
2004 Hlas moře
2003 Výmluvy

TV seriály

2016 Nit i dia (TV seriál)
Web Therapy (TV seriál)
2010 Sagrada família, La (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
1999 Plats bruts (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dia i nit, l'altra cara de Nit i dia (TV film)
2007 Maquillando entre monstruos (TV film) - a.z.

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace