foto

Sam Swainsbury

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fisherman's Friends
2017 Annie Waits
2016 The Unfolding
2015 Kanibal v džungli
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
Thor: Temný svět

TV seriály

2019 Mum (TV seriál)
Saturday (S03E06)
Friday (S03E05)
Thursday (S03E04)
další epizody (6)
Viktorie (TV seriál)
Cizí předměty (S03E04)
2018 Mum (TV seriál)
November (S02E06)
September (S02E05)
July (S02E04)
další epizody (6)
2017 Fearless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Mum (TV seriál)
December (S01E06)
October (S01E05)
August (S01E04)
další epizody (6)
2013 Atlantis (TV seriál)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky