foto

Regine Vergeen

  • nar. 1943
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mit der Tür ins Haus (TV film)
2012 Vampírky
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2002 Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
Storno
1999 Florian - Liebe aus ganzem Herzen (TV film)
Oi! Warning
1996 Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
Tresko - Amigo Affäre (TV film)
1995 Küß mich!
1994 Místo činu: Frankfurt - Vražda na parkovišti (TV film)
1993 Tatort - Himmel und Erde (TV film)
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
1987 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Tatort - Eine Million Mäuse (TV film)
1986 Mademoiselle Fifi (TV film)
Tatort - Einer sah den Mörder (TV film)
1982 Schlaflose Tage (TV film)
1979 Das tausendunderste Jahr (TV film)
1978 Tatort - rot.. rot.. tot (TV film)
1975 Nach der Scheidung (TV film)

TV seriály

2015 Matterns Revier (TV seriál)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Benni und die Detektive (S04E05)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Westerdeich (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Schwarzenberg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky