foto

Jinyoung

  • nar. 18.11.1991 (27 let)
    Čchungdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Naeaneui geunom
2017 Daejang Kimchangsoo
2014 Soosanghan geunyeo

TV seriály

2019 Cheossarangeun cheoeumiraseo (TV seriál)
Cheossarangeun cheoeumiraseo sijeun 2 (TV seriál)
Pungkyeong (TV seriál)
2016 Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Chiljeonpalgi Goohaera (TV seriál)
Maendorong ttottot (TV seriál)
2013 Woowahan nyeo (TV seriál)
2012 Chunbunzzae namja (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 밤도깨비 (TV pořad)
2017 마스터 키 (TV pořad)
믹스나인 (TV pořad)
박진영의 파티피플 (TV pořad)
아이돌 드라마 공작단 (TV pořad)
2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)
꽃놀이패 (TV pořad)
음악의 신 2 (TV pořad)
2015 Baekjongwoneui 3dae cheonwang (TV pořad)
2014 크라임씬 (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace