foto

Christian Rogler

  • nar. 15.8.1968 (51 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Der Bulle und das Landei - von Mäusen, Miezen und Moneten (TV film)
2012 Wer's glaubt, wird selig
2010 Hochzeitsreise zu viert (TV film)
Polda a vesničanka (TV film)
Stellenweise Liebe (TV film)
2009 Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)
Drei teuflisch starke Frauen - Die Zerreißprobe (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Popp Dich schlank! (TV film)
1998 Moc (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)

TV seriály

2019 Rocky a policajt (TV seriál)
2018 The City Poetry Project (TV seriál)
2016 Chekhov on the Road (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
Mitten im Leben (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Verliebt in Berlin (TV seriál)
2003 Beze slov (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 The City Poetry Project (TV seriál)
2016 Chekhov on the Road (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 The City Poetry Project (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky