foto

Frank Schätzing

  • nar. 28.5.1957 (62 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tatort - Borowski und das Meer (TV film)
2008 Detektiv Cüpper (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Úsvit oceánu (TV seriál)
2007 Svět za 50 let (TV seriál)
2001 Mein Leben (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Detektiv Cüpper (TV film) - kniha
Die dunkle Seite (TV film) - kniha

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Detektiv Cüpper (TV film)

Host

TV pořady

2014 Seven Songs (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2008 Jürgen Becker: Der dritte Bildungsweg (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
Inas Nacht (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
2001 Hart aber fair (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky