foto

Axel Milberg

  • nar. 1.8.1956 (64 let)
    Kiel, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Familie Bundschuh im Weihnachtschaos (TV film)
Meister des Todes 2 (TV film)
2019 Das Mädchen am Strand (TV film)
Familie Bundschuh - Wir machen Abitur (TV film)
2018 Ihr seid natürlich eingeladen (TV film)
Saat des Terrors (TV film)
2017 Eine gute Mutter (TV film)
Liebling, lass die Hühner frei (TV film)
Von Erholung war nie die Rede (TV film)
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
2015 Der Liebling des Himmels (TV film)
Obchodníci se smrtí (TV film)
Tief durchatmen, die Familie kommt (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
Die Seelen im Feuer (TV film)
Meine Frau, ihr Traummann und ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Morgengrauen (TV film)
2013 Rudá jako rubín
Vlhká místa
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Hannah Arendt
Hunkeler und die Augen des Ödipus (TV film)
Ludvík II. Bavorský
Láska na prvním místě (TV film)
Meine Tochter, ihr Freund und ich (TV film)
Offroad
2011 Almanya - vítejte v Německu
Das dunkle Nest (TV film)
Liebesjahre (TV film)
Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
Goethe!
Hochzeitsreise zu viert (TV film)
Smrtelné odhalení (TV film)
2009 Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
The International
Tři pátrači a tajemství strašidelného zámku
2008 Das Feuerschiff (TV film)
Im Gehege (TV film)
Neben der Spur
O statečném krejčíkovi (TV film)
Tichá pošta (TV film)
2007 Durch Himmel und Hölle (TV film)
Erlkönig (TV film)
Luisa a Lotka
2006 Silberhochzeit (TV film)
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
Der Mann von nebenan lebt! (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
Nick Knatterton - Der Film
Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2004 Der Strick
Ich werde immer bei euch sein (TV film)
Stauffenberg (TV film)
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
Ich back' mir einen Mann (TV film)
Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
Zkáza lodi Estonie
2002 Kluci to taky chtěj... a pořád!
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
Soused (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)
Vienna
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Das Weibernest (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Leo und Claire
Mein Papa mit der kalten Schnauze (TV film)
Riekes Liebe (TV film)
Zsa Zsa
2000 Anibal (TV film)
Der Tote Taucher im Wald
Der Weihnachtswolf (TV film)
Když uhodí blesk (TV film)
Paul Is Dead
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Der Feuerteufel - Flammen des Todes (TV film)
Dlouhé vítání, krátké sbohem
Kismet
OA jagt Oberärztin (TV film)
St. Pauli Nacht
Voyeur, Der (TV film)
1998 Der Campus
Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Finále (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
Neue Freiheit - keine Jobs
Schläfer, Die
1997 14 Tage lebenslänglich
Der Mordsfilm - Tod eines Callgirls (TV film)
Die drei Mädels von der Tankstelle
Hilfe, meine Frau heiratet (TV film)
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
Seitensprung in den Tod (TV film)
Stalo se za bílého dne (TV film)
1996 Die Nacht hat 17 Stunden (TV film)
Mýlit se je chlapské
Rohe Ostern
1995 Frauenmörder Arved Imiela (TV film)
Nach Fünf im Urwald
Riziko smrti (TV film)
1994 Immenhof - Die verhängnisvolle Bürgschaft (TV film)
1993 Die 1003. Nacht (TV film)
Probefahrt ins Paradies
1992 Abgetrieben (TV film)
Langer Samstag
Zürich - Transit
1991 Niemandsland
1990 Erzählung der Magd Zerline, Die (TV film)
Schönste Busen der Welt, Der
Winckelmanns Reisen
1984 Kaltes Fieber
1983 Heller Wahn
1982 Neonstadt

TV seriály

2021 Místo činu (TV seriál)
Borowski und die Angst der weißen Männer (S52E09)
2020 Místo činu (TV seriál)
Borowski und der Fluch der weißen Möwe (S51E17)
2019 Místo činu (TV seriál)
Borowski und das Haus am Meer (S50E35)
Borowski und das Glück der Anderen (S50E09)
2018 Místo činu (TV seriál)
Borowski und das Haus der Geister (S49E25)
Borowski und das Land zwischen den Meeren (S49E09)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Dějiny píšou vítězové (S02E09)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und das Fest des Nordens (S48E20)
Borowski und das dunkle Netz (S48E10)
2016 Cape Town (TV seriál)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
Místo činu (TV seriál)
Taxi nach Leipzig (S47E32)
Borowski und das verlorene Mädchen (S47E31)
2015 Místo činu (TV seriál)
Borowski und die Rückkehr des stillen Gastes (S46E36)
Borowski und die Kinder von Gaarden (S46E13)
Borowski und der Himmel über Kiel (S46E05)
2014 Místo činu (TV seriál)
Borowski und das Meer (S45E14)
2013 Místo činu (TV seriál)
Borowski und der Engel (S44E36)
Borowski und der brennende Mann (S44E17)
2012 Místo činu (TV seriál)
Borowski und der freie Fall (S43E25)
Borowski und der stille Gast (S43E21)
2011 Místo činu (TV seriál)
Borowski und der coole Hund (S42E31)
Borowski und die Frau am Fenster (S42E27)
2010 Místo činu (TV seriál)
Borowski und der vierte Mann (S41E35)
Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (S41E27)
Tango für Borowski (S41E11)
2009 Místo činu (TV seriál)
Borowski und die Sterne (S40E25)
Borowski und die heile Welt (S40E16)
2008 Donna Leonová (TV seriál)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
Místo činu (TV seriál)
Borowski und die einsamen Herzen (S39E22)
Borowski und das Mädchen im Moor (S39E03)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Macht der Angst (S38E23)
Das Ende des Schweigens (S38E05)
2006 Místo činu (TV seriál)
Mann über Bord (S37E21)
Sternenkinder (S37E09)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Borowski in der Unterwelt (S36E25)
Schattenhochzeit (S36E09)
2004 Charlotte Link (TV seriál)
Die Rosenzüchterin (1) (E06)
Místo činu (TV seriál)
Stirb und werde (S35E21)
Schichtwechsel (S35E08)
2003 V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
Místo činu (TV seriál)
Väter (S34E29)
2000 Jahrestage (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Tod im See (E15)
Místo činu (TV seriál)
Berlín - Dědek (S31E20)
1998 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Přísně tajné poslání (S29E22)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
Janus (E02)
další epizody (4)
1994 Immenhof (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Kolotoč života (S01E03)
Místo činu (TV seriál)
Klassen-Kampf (S25E08)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2016 1000. Tatort - Sonntagsmörder (TV film)
Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)
Schumanns Bargespräche - vyp.
2015 Moje dcera Anna Franková (TV film)
Tajemné kouzlo bažin - vyp.
2013 Eine mörderische Entscheidung (TV film)
Kierkegaard: Gefährliche Gedanken (TV film)
2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)
Eichmanns Ende (TV film)
2009 24 h Berlin - Ein Tag im Leben (TV film)
2003 Babij Jar
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)
1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Host

TV pořady

2021 Die große "Terra X"-Show - Faszinierende Phänomene (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky