foto

Suzy Parker

  • nar. 28.10.1932
    Long Island City, New York, USA
  • zem. 3.5.2003 (70 let)
    Montecito, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Chamber of Horrors
1964 Let z Ašije
1962 The Interns
1960 A Circle Of Deception
1959 The Best of Everything
1958 Ten North Frederick
1957 Dejte jim za mě pusu
Funny Face

TV seriály

1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Všichni tu mluví! (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Number Twelve Looks Just Like You (S05E17)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)

Dokumentární

2011 Bert Stern: Original Madman - a.z.
2001 Cleopatra: The Film That Changed Hollywood (TV film) - a.z.
1960 The Fabulous Fifties

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 To Tell the Truth (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace