foto

Kirsten Hager

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Ein Dorf wehrt sich: Das Geheimnis von Altaussee (TV film)
2018 Rufmord (TV film)
2017 Der Polizist, der Mord und das Kind (TV film)
2016 Alles aus Liebe (TV film)
Nie mehr wie es war (TV film)
Was im Leben zählt (TV film)
2015 Sturköpfe (TV film)
2013 Bella a rodinná pouta (TV film)
Bella na rozcestí (TV film)
Familie ohne Grenzen (TV film)
Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
Odstíny lásky (TV film)
Tatort - Allmächtig (TV film)
Weniger ist mehr (TV film)
2012 Allein unter Nachbarn (TV film)
Bella a nesplněný sen (TV film)
Das Wunder von Merching (TV film)
Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2011 Hlava rodiny (TV film)
Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Její poslední den (TV film)
2010 Bella začíná znovu (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
Láska na konci světa (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Sterne über dem Eis (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Die Versöhnung (TV film)
Ein riskantes Spiel (TV film)
Mit einem Schlag (TV film)
2007 Dokonalý plán (TV film)
Hochzeit um jeden Preis (TV film)
2005 Das beste Jahr meines Lebens (TV film)
Oktoberfest
Vorsicht Schwiegermutter (TV film)
Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Männer wie wir
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
2002 Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Osudová záměna (TV film)
Therapie und Praxis (TV film)
2001 Mondscheintarif
1999 St. Pauli Nacht
Země hojnosti
1998 Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
1996 Mýlit se je chlapské
1995 Japaner sind die besseren Liebhaber
1992 Leise Schatten

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Do krajnosti

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky