foto

Ilse Dubois

  • nar. 10.2.1922
    Berlín, Německá říše
  • zem. 11.8.2008 (86 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1986 Kein Alibi für eine Leiche (TV film)
1982 Erbin, Die (TV film)
Stella (TV film)
1981 Preußische Nacht (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1976 Skříňka s jedem
1975 Tristan (TV film)
1974 Cautio Criminalis (TV film)
Die preußische Heirat (TV film)
1973 Oh Jonathan, oh Jonathan!
1972 Das Klavier (TV film)
1971 Der Pfandleiher (TV film)
1970 Menschen (TV film)
Sessel zwischen den Stühlen (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
1967 John Gabriel Borkman (TV film)
Paarungen
1965 Fromme Helene, Die
Situace je zoufalá, nikoliv však vážná
1964 Hund des Generals, Der (TV film)
Lydia muss sterben (TV film)
Nach Ladenschluss (TV film)
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Entscheidung, Die (TV film)
Frühstück im Doppelbett
1962 Bedaure, falsch verbunden (TV film)
1961 Malachiášův zázrak
Mörderspiel
1960 Der Schleier fiel
Falle, Die (TV film)
Gauner und der liebe Gott, Der
Soldatensender Calais
Strafbataillon 999
1959 Heimat, deine Lieder
Menschen im Netz
1958 Eva küßt nur Direktoren
Mädchen mit den Katzenaugen, Das
Scampolo
1957 Rübezahl - Herr der Berge
Salzburger Geschichten
Stezky slávy
1956 Heute heiratet mein Mann
Kitty a velký svět
1955 Drei Männer im Schnee
Ich denke oft an Piroschka
1953 Pünktchen und Anton
1952 Weiße Abenteuer, Das
1950 Theodor im Fußballtor, Der

TV seriály

1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Verräter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace