foto

Dieter Geissler

  • nar. 18.1.1939 (80 let)
    Beuthen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Es knallt - und die Engel singen
1971 Blue Movie
1969 Bezeten - Het gat in de muur
1968 Assignment K
1967 48 Stunden bis Acapulco
Galaxis
1964 Anklage gegen Unbekannt (TV film)
Haben (TV film)

TV seriály

1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace