foto

Gaby Dellal

  • nar. 1961
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 K2
1985 Zina

TV seriály

1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
1982 Haló, haló! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Tři generace
2011 Angels Crest
2005 Za jasného dne
2001 Football
1999 Historky z metra (TV film)
Toy Boys

TV seriály

2012 Loučení (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tři generace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace