foto

Gaby Dellal

  • nar. 1961
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 K2
1985 Zina

TV seriály

1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1986 Haló, haló! (TV seriál)
Ukradený salám (S03E01)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Tři generace
2011 Angels Crest
2005 Za jasného dne
2001 Football
1999 Historky z metra (TV film)
Toy Boys

TV seriály

2012 Loučení (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tři generace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace