foto

Bert Glatstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Six Dance Lessons in Six Weeks
2008 Awakening of Spring, The
2004 Vánoční koleda (TV film)
Únik z Puerto Vallarta
2000 Za úsvitu (TV film)
1999 Walking Across Egypt
1997 Komando: Pro čest a peníze (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1996 Ohnivé žně (TV film)
1995 Trapped in Space (TV film)
Zámecká zrůda
1994 Bloodlust: Subspecies III
1993 Bloodstone: Subspecies II
Dying to Remember (TV film)
Dálkové ovladače
Někdo to rád studené
1992 Nebezpečná podobnost (TV film)
Seedpeople
Zachraň mě
1991 Subspecies
1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
Mistr loutkář 2
1989 Falešný svědek (TV film)
Podnikejte ve vězení
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Přátelství ve Vídni (TV film)
1987 Caller, The
1986 Bratrstvo spravedlivých (TV film)
Crawlspace
1985 Rappin'
1984 Breakin': Electric Boogaloo
1981 Choices

TV seriály

2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Hollywoodská vražda (S04E02)
2005 JAG (TV seriál)
Tým snů (S10E21)
Smrt v mešitě (S10E18)
Přemostění zálivu (S10E15)
další epizody (5)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S01E23)
Únos (S01E20)
Na pravdu se přijde (S01E17)
JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
Lid versus ministr námořnictva (S09E14)
2003 JAG (TV seriál)
Veselé vánoce (S09E11)
Posse Comitatus (S09E08)
Touchdown (S09E05)
další epizody (4)
2002 JAG (TV seriál)
Připraveni, nebo ne (S08E08)
Nebezpečná hra (S08E04)
V kritickém stavu (S08E01)
další epizody (7)
2001 JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
Vykoupení (S07E06)
Nejasná zpráva (S07E05)
další epizody (7)
2000 JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Smrtící posedlost (S02E16)
další epizody (6)
1997 Komando (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Oboustranné působení (S02E03)
Prvotní křik (S02E02)
Krvavé ambice (S02E01)
další epizody (8)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Noční můry (S01E07)
Budu tě sledovat (S01E04)
1994 V.R. Troopers (TV seriál)

Dokumentární

2010 Dekódováno (TV seriál)

TV pořady

2016 The Real Housewives of Dallas (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace