foto

Sean Ryerson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Manželství na kšeft (TV film)
2009 Exit 19 (TV film)
2008 Family Practice (TV film)
Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
2000 Vnadidlo
1997 Zbraň davového šílenství (TV film)
1996 Noc tornád (TV film)
1995 Neznámý Rangún
1990 Dobyvatel jižních moří (TV film)
1984 Reno and the Doc (TV film)

TV seriály

2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Šťastný konec (E01)
The Family (TV seriál)
All the Livelong Day (E07)
All You See Is Dark (E02)
Pilot (E01)
2011 Lights Out (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
Fool in the Rain (S01E09)
další epizody (11)
2006 Heist (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Tam, kde je srdce
1989 Destiny to Order
1986 Screwball Academy (TV film)
1984 Reno and the Doc (TV film)
1982 Spring Fever

TV seriály

1992 Pod africkým nebem (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Soul Food (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Soul Food (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky