foto

Greg O'Bryant

  • nar. 25.4.1977 (43 let)
    Louisville, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 She's in Portland
Silk Road
2019 The Report
2016 Bláznivá noc
2014 Echo Park
2013 Goodbye World
2011 The Lie
2009 Lidská jatka
2007 Blink

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2016 (E07)
Odhalení (TV seriál)
Free (E08)
A Whole New World (E06)
Teeth (E02)
další epizody (4)
2018 Haunted (TV seriál)
Alien Infection (S01E05)
The Woman in White (S01E01)
Channel Zero (TV seriál)
Insidious Onset (S03E01)
2017 Channel Zero (TV seriál)
The Exit (S02E04)
Nice Neighborhood (S02E02)
Já, společnice (TV seriál)
Návrat (S02E14)
Volný pád (S02E13)
Náprava škod (S02E12)
další epizody (7)
2016 Channel Zero (TV seriál)
Guest of Honor (S01E05)
Want to See Something Cool? (S01E03)
You Have to Go Inside (S01E01)
Já, společnice (TV seriál)
Návrat domů (S01E12)
Rána pod pás (S01E09)
Provokace (S01E08)
další epizody (6)

TV pořady

2005 Závislosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky