foto

Alois Antal

  • nar. 24.3.1952 (66 let)
    Karlovy Vary, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Knocking (amatérský film)
Zločin v Polné (TV film)
2015 Americké dopisy (TV film)
Jan Hus (TV film)
1980 Vrchní, prchni!

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Hrdina (S02E73)
Cesta k srdci (S02E72)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 České století (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sarajevo: Atentát (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace