foto

Alois Antal

  • nar. 24.3.1952 (65 let)
    Karlovy Vary, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Knocking (amatérský film)
Zločin v Polné (TV film)
2015 Americké dopisy (TV film)
Jan Hus (TV film)
1980 Vrchní, prchni!

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 České století (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sarajevo: Atentát (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace