foto

René Renoux

  • nar. 21.11.1904
    Brest, Finistère, Francie
  • zem. 2000

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1972 Pas folle la guêpe
1970 La Peau de Torpédo
1968 Osamělá vlčice
1967 Slunce rošťáků
1965 L'Arme à gauche
1964 Les amitiés particulières
1963 Dobrý král Dagobert
1961 Kněžna de Cléves
Vítězství Michaila Strogova
1960 Le Baron de l'écluse
1959 Guinguette
Luční ulice
Případ komisaře Maigreta
1958 Burziáni
Maigret klade past
1957 Feu aux poudres, Le
Špioni
1956 Marie-Antoinette reine de France
Si Paris nous était conté
Zvoník u Matky Boží
1955 Chiens perdus sans collier
Napoléon
Villa sans souci, La
1954 Les Intrigantes
Obsession
Si Versailles m'était conté
Tajemství ložnic
1953 Ložnice dospívajících dívek
1952 Le Désir et l'amour
1951 Clara de Montargis
Deburau
Demain nous divorçons
Le Garçon sauvage
Mains sales, Les
1950 Dieu a besoin des hommes
Né de père inconnu
Tire au flanc
1949 Docteur Laennec
La cage aux filles
Zone frontière
1948 Diable boiteux, Le
Fort de la solitude
Le Comédien
Očima vzpomínek
1947 Bethsabée
Monsieur Vincent
1946 Capitan, Le
Pastorální symfonie
Visiteur, Le
1945 Père Goriot, Le
1944 Bonsoir mesdames, bonsoir messieurs
Hrbáč
Vautrin
1943 Andělé hříchu
Fou d'amour
Hrabě Monte Cristo
À la belle frégate
1942 Dernière aventure
Les Affaires sont les affaires
Modrý šátek
1941 L'Embuscade
Premier Bal
1939 Fric-Frac
Un gosse en or
1938 Bourrachon
Ceux de demain
Goualeuse, La
Historky Elysejských polí
La présidente
Quatre heures du matin
Ruisseau, Le
Visages de femmes
Êtes-vous jalouse?
1937 Fauteuil 47, Le
Fille de la Madelon, La
Messieurs les ronds de cuir
1936 Sept hommes, une femme
Toi, c'est moi
1935 Dora Nelson
Lucrèce Borgia
Napoléon Bonaparte
1934 Cinquieme empreinte, La
Compartiment de dames seules
Dédé
La dame aux camélias
Prince Jean, Le
1933 Les surprises du sleeping
Topaze
1931 Rien que la vérité

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky