foto

Nadja Regin

  • nar. 2.12.1931
    Nis, Jugoslávie
  • zem. 7.4.2019 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Downfall
Goldfinger
Runaway
1963 Srdečné pozdravy z Ruska
1962 Solo for Sparrow
Stranglehold
The Fur Collar
1961 Blond muß man sein auf Capri
1960 Wir wollen niemals auseinandergehen
1959 Don't Panic Chaps!
1957 Auf Wiedersehen, Franziska!
Die Unschuld vom Lande
Es wird alles wieder gut
The Man Without a Body
1955 Der Frontgockel
Du mein stilles Tal
Ešalon doktora M.
1954 Roman eines Frauenarztes
1952 Frosina
1950 Čudotvorni mač
1949 Priča o fabrici

TV seriály

1966 The Liars (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1995 Behind the Scenes with 'Goldfinger' - a.z.
1965 The Incredible World of James Bond (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace