foto

Julio Peña

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Las huellas borradas
1997 En la puta calle
1995 Hombres siempre mienten, Los
1994 Lazos (TV film)
¡Por fin solos!
1990 Bitva trjoch korolej
1989 Al Andalus
1987 La estanquera de Vallecas
1985 Caso cerrado
Otra vuelta de tuerca
1984 Conquista de Albania, La
Cuerpo a cuerpo
El pico II
1982 Bésame, tonta
1981 Fuga de Segovia, La
1980 Miedo a salir de noche
1979 Gulliver
Ikuska-3
Nos va la marcha
1978 De fresa, limón y menta
El Diputado
Sacerdote, El
1977 Con uñas y dientes
Criatura, La
Francotirador, El
Me siento extraña
Pecado mortal
1963 La batalla del domingo
1962 Buscando a Mónica
Grano de mostaza, El
La reina del chantecler
La viudita naviera
Ventolera
Vuelve San Valentín
1961 Adiós, Mimí Pompón
Patricia mía
Tres de la Cruz Roja
Ursus
1960 Amor bajo cero
Ein Thron für Christine
Legioni di Cleopatra, Le
Marcelino perdió el tren
Maribel y la extrańa familia
María, matrícula de Bilbao
Rivolta dei mercenari, La
1959 Bombas para la paz
Casa de la Troya, La
Diez fusiles esperan
Día de los enamorados, El
Espaldas a la puerta, De
Poslední dny Pompejí
1958 Aquellos tiempos del cuplé
Clarines del miedo, Los
La rivolta dei gladiatori
Noche y el alba, La
Stalo se za bílého dne
1957 Amanecer en Puerta Oscura
Angelo è sceso a Brooklyn, Un
Faustina
1956 Embajadores en el infierno
Starý Jacinto
Tarde de toros
¡Aquí hay petróleo!
1955 Historias de la radio
Para siempre
Rapto en la ciudad
Sucedió en Sevilla
1954 La moza de cántaro
Todo es posible en Granada
1953 Maldición gitana
Šibeničník
1952 Doña Francisquita
Ojos dejan huellas, Los
1950 Don Juan
Facultad de letras
La esfinge maragata
Tres ladrones en la casa
1948 Aguas bajan negras, Las
Aventuras de don Juan de Mairena
1947 Mariona Rebull
1945 Camino de Babel, El
Destino se disculpa, El
1944 Mi fantástica esposa
1943 Alegrías
Escándalo, El
Mi vida en tus manos
1942 Madrid de mis sueños

TV seriály

1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)

Dokumentární

1979 El proceso de Burgos
1961 Laredo, Costa Esmeralda
1959 Baila La Chunga

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky