foto

Àgata Roca

  • nar. 1968
    Barcelona, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Truman
2013 Tots volem el millor per a ella
2012 Dictado
2010 Filip a Leticia (TV film)
2009 V.O.S.
2006 Ficció
2003 Hodiny dne
Výmluvy
2001 L'estratègia del cucut (TV film)

TV seriály

2001 Jet Lag (TV seriál)
1996 Sitges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace