foto

Lars Lohmann

  • nar. 5.2.1948 (72 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vidíš měsíc, Danieli
2003 Askepop - The Movie
1998 Majoren (TV film)
1997 Orlí oko
1993 De blå ulvene
Det forsømte forår
Roser og persille
1990 Springflod
1987 Babettina hostina
1976 Kassen stemmer

TV seriály

2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1998 Kongeriget (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1994 Tango for tre (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky