foto

Emily Woof

  • nar. 1967
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tichý pláč
2000 Pandaemonium
1997 Do naha!

TV seriály

2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place Vendôme (E05)
2012 Vera (TV seriál)
The Ghost Position (S02E01)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace