foto

Axel Strøbye

  • nar. 22.2.1928
    Frederiksberg, Dánsko
  • zem. 12.7.2005 (77 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Prop a Berta
1998 Hans Christian Andersen a jeho dlouhý stín
Olsen-bandens sidste stik
1994 Frække Frida og de frygtløse spioner
1993 Jungle Jack
1991 Høfeber
1990 Camping
1988 The Girl in a Swing
1987 Babettina hostina
Kampen om den røde ko
Pelle Dobyvatel
Sidste akt
1985 Den kroniske uskyld
1984 Rainfox
1983 De uanstændige
Otto er et næsehorn
1982 Maj (TV film)
1981 Jeppe på bjerget
Olsen-banden over alle bjerge
Olsen-bandens flugt - over plankeværket
1979 Olsen-banden overgiver sig aldrig
Rend mig i traditionerne
1978 Olsen-banden går i krig
1977 Familien Gyldenkål vinder valget
Hærværk
Olsen-banden deruda'
1976 Brand-Børge rykker ud
Familien Gyldenkål sprænger banken
Kassen stemmer
Olsen-banden ser rødt
Spøgelsestoget
1975 Familien Gyldenkål
Olsen-banden på sporet
1974 Det lykkelige skibbrud (TV film)
Mafiaen - det er osse mig!
Olsen-bandens sidste bedrifter
1973 Fætrene på Torndal
Olsen-banden går amok
1972 Motorvej på sengekanten
Rektor på sengekanten
Takt og tone i himmelsengen
1971 Den fine mand (TV film)
Erotik (TV film)
Min søsters børn, når de er værst
Tjærehandleren
1970 Mazurka på sengekanten
Svejk i anden verdenskrig (TV film)
1969 Helle for Lykke
Mej och dej
Ta' lidt solskin
1968 Dyrlægens plejebørn
1967 Elsk... din næste
Min kones ferie
Min søsters børn på bryllupsrejse
Tre mand frem for en trold
1966 Dyden går amok
Jag - en älskare
Min søsters børn
Nu stiger den
1965 Een pige og 39 sømænd
Flådens friske fyre
Hold da helt ferie
Mor bag rattet
Pigen og millionæren
1964 Gertruda
Premiere i helvede
Selvmordsskolen
Tine
1963 Bussen
En af dagene (TV film)
Et døgn uden løgn
Pigen og pressefotografen
Sekstet
Syd for Tana River
1962 Det stod i avisen
Det tossede paradis
Duellen
Han, Hun, Dirch og Dario
Oskar
1961 Den grønne elevator
1960 Den sidste vinter
Tro, håb og trolddom
1959 Poeten og Lillemor
1958 Pigen og vandpytten
Styrmand Karlsen
1957 Ingen tid til kærtegn
1956 Kristiane af Marstal
Mladá hra
1954 Det er så yndigt at følges ad
I kongens klæ'r
Jan går til filmen
Karen, Maren og Mette
Vores lille by
1953 Det gælder livet
Fløjtespilleren

TV seriály

1997 Den hemmelige tunnel (TV seriál)
1992 Skibet i skilteskoven (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Dokumentární

1995 Carl Th. Dreyer: Min metier
1968 Asta Nielsen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky