foto

Ole Ernst

  • nar. 16.5.1940
    Kodaň, Dánsko
  • zem. 1.9.2013 (73 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Barbar Ronal
2010 Tour de Force
2005 Brutal Incasso
2004 Vymahači
2003 Ukrást Rembrandta
2002 Okay
2001 Hrabě Axel
2000 The Hayflick Limit
1999 Besat
1998 Albert
Olsen-bandens sidste stik
1997 Orlí oko
1996 Den attende
En fri mand (TV film)
1995 Hører du ikke hva jeg sier!
1993 Sort høst
Telegrafista
1990 Banana - Busters
1989 Lykken er en underlig fisk
1988 Mord i Paradis
Ved vejen
1987 Epidemie
Peter von Scholten
1986 Dívčí kapela
Take It Easy
Vražda v temnotě
1985 Den kroniske uskyld
Elise
Létající ďáblové
1984 Chlapec, který zmizel
Min farmors hus
Rainfox
Samson a Sally
1983 Der er et yndigt land
Kasimir og Karoline (TV film)
1982 Pengene eller livet
1981 Har du set Alice?
Olsen-banden over alle bjerge
Olsen-bandens flugt - over plankeværket
Slingrevalsen
1980 Arme syndige menneske
Undskyld vi er her
1979 Olsen-banden overgiver sig aldrig
Rend mig i traditionerne
1978 Fængslende feriedage
Lille spejl
Olsen-banden går i krig
1977 Hærværk
Måske ku' vi
Terror
1976 Blind makker
Den korte sommer
Olsen-banden ser rødt
1975 Bejleren - en jysk røverhistorie
Kun sandheden
Olsen-banden på sporet
Per
1974 Olsen-bandens sidste bedrifter
1973 Den første kreds
Don Juan (TV film)
Flugten
Privatlivets fred (TV film)
1972 Foerste kreds, Den
Sejle op ad åen (TV film)
Stoppested (TV film)
1971 Alt hvad jeg ejer, får jeg igen (TV film)
Det er nat med fru Knudsen
Morfar i parken (TV film)
1970 Efteraber (TV film)
Fange med eskorte (TV film)
Småborgerbryllup (TV film)
Vinderen (TV film)
1968 Stormvarsel
1967 Min søsters børn på bryllupsrejse
Onkel Joakims hemmelighed

TV seriály

2013 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 15 (S01E15)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-30/00 (S02E05)
1997 Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
Mørklægning (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Fangerne på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky