foto

Erin Áine Smith

  • nar. 16.7.1990 (27 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Field of Vision (TV film)
Karanténa 2: Terminál
2010 The Fat Boy Chronicles
2008 Dance of the Dead
2004 Bobby Jones: Odpal génia

TV seriály

2013 Twisted Tales (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
After School Special (S04E10)
2012 Revoluce (TV seriál)
Dětská křížová výprava (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace