foto

Anders Albjerg Kristiansen

  • nar. 21.4.1983 (36 let)
    Kalundborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Darling
2016 Antboy 3
2015 Léto '92
2014 Dannys dommedag
Mini
Mommy
2011 Nic se mě nedotkne

TV seriály

2018 Kriger (TV seriál)
Afhøringen (E04)
Krigen (E03)
Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (7)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2013 Dicte (TV seriál)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
2012 Rita (TV seriál)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)

Dokumentární

2012 Karibská krize: Neznámá fakta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace