foto

Jason William Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Funhouse
2018 Alphamem
2017 Luk'Luk'I
V pasti vášně
2016 The Evil in Us

TV seriály

2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
Arrow (TV seriál)
Human Target (S05E05)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Funhouse
2018 Alphamem
2016 The Evil in Us

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Funhouse
2018 Alphamem
2016 The Evil in Us

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Funhouse
2016 The Evil in Us

Producentská filmografie

Filmy

2019 Funhouse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky