foto

Guy Marly

  • nar. 4.1.1921
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 22.1.2008 (87 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Prezident
1984 Krev těch druhých
1983 Tante Blandine (TV film)
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
1980 Jean-Sans-Terre (TV film)
1978 Dívka v modrém sametu
1977 Pochoduj nebo zemři
1976 Bartleby
Případný sňatek možný
1974 Gross Paris
Guichets du Louvre, Les
Impossible... pas français
Nada
Paul and Michelle
Saint-Just ou La force des choses (TV film)
1973 Affaire Crazy Capo, L'
Insolent, L'
Jardinier, Le (TV film)
La mort en face (TV film)
Voraces, Les
1972 Odeur des fauves, L'
Qui êtes-vous Monsieur Renaudot? (TV film)
1971 Macédoine
Part des lions, La
Un beau monstre
1970 Obratník Raka
Âne de Zigliara, L'
Čas vlků
1969 Bestie musí zemřít
Ve znamení býka
1968 Nevěrná žena
1967 Entre las redes
1966 Pas de panique
Roger la Honte
Trojitý kříž
1965 Coplan FX 18 casse tout
1964 Ces dames s'en mêlent
1963 Bluffeur, Le
1957 Une nuit aux Baléares
1956 Si Paris nous était conté
1954 Si Versailles m'était conté
1952 Plaisirs de Paris, Les
Traumschöne Nacht
1949 Hôtel des artistes: Loterie
1945 Blondine
1941 Montmartre-sur-Seine
Premier rendez-vous

TV seriály

2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1981 Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1973 Porteuse de pain, La (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
Les Rois maudits (TV seriál)
Slavné útěky (TV seriál)
1971 Quentin Durward (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace