foto

Lara Wickes

  • nar. 14.6.1969 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Chance
2001 Thank You, Good Night
1999 Malé hříchy (TV film)

TV seriály

2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Škorpion a žába (S02E02)
2004 D.A., The (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Ranař a pláž (S01E06)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a televizní hvězda (S02E12)
2001 Largo (TV seriál) - herec, a.z.
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2010 The Fallen Faithful

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky