foto

Andree-Östen Solvik

  • nar. 1972
    Karlstad, Värmlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Willenbrock

TV seriály

2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Die Engelmacherin (S04E04)
2012 Láska u fjordu (TV seriál)
Nečekané vzplanutí (E05)
2008 Himmelblå (TV seriál)
SketchNews (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky