foto

Matthias Habich

  • nar. 12.1.1940 (79 let)
    Danzig (Gdańsk), Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das Leben vor mir (TV film)
2017 Berlínský syndrom
Conni und Co 2 - Das Geheimnis des T-Rex
2016 Matthiesens Töchter (TV film)
Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
Die abhandene Welt
Ein großer Aufbruch (TV film)
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
Die Toten von Hameln (TV film)
Sein gutes Recht (TV film)
Where I Belong
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
2012 Das Kindermädchen (TV film)
Láska z Fjordu: Nečekané vzplanutí (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Bloch - Der Heiland (TV film)
Eine Halbe Ewigkeit (TV film)
2010 Barriere
Die Schwester (TV film)
Letzter Moment (TV film)
Morgen musst Du sterben (TV film)
Nanga Parbat
2009 Der Großvater (studentský film)
Ein Halbes Leben (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
Waffenstillstand
2008 Předčítač
2007 Chaotická Ana
Kdo je bez viny? (TV film)
2006 Silberhochzeit (TV film)
2005 Küss mich, Hexe! (TV film)
Není nebe nad Afrikou (TV film)
Wellen (TV film)
Žabí lamento
2004 Nero, císař římský (TV film)
Pád Třetí říše
2003 Bella Block - Kurschatten (TV film)
Rychle do života!
Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2002 Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
2001 Boran
Nepřítel před branami
Nikde v Africe
1999 Picknick im Schnee (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Cukr pro bestii (TV film)
1997 Davids Rache (TV film)
Die Rättin (TV film)
Im Namen der Unschuld (TV film)
Urteil, Das (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ein Richter in Angst (TV film)
I sfagi tou kokora
Místo činu: Ludwigshafen - Vražda v pitevně (TV film)
Schlag 12 (TV film)
Za hranicí ticha
1995 Ce que savait Maisie (TV film)
Das zehnte Jahr
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Noir comme le souvenir
1994 Lauras Entscheidung (TV film)
1993 Das letzte U-Boot (TV film)
1992 Extralarge 2: Dělovka (TV film)
Kněžna Alexandra (TV film)
À deux pas du paradis (TV film)
1991 Demoiselle sauvage, La
Der Fall Ö.
Die Entführung aus dem Serail (divadelní záznam)
1990 Duo (TV film)
Farendj
O Janovi a podivuhodném příteli (TV film)
1989 Noch ein Wunsch (TV film)
Orchestre rouge, L'
1988 Der Passagier - Welcome to Germany
Havárie (TV film)
À corps perdu
1987 Pink Palace, Paradise Beach
Schrei der Eule, Der (TV film)
1984 Mrchožrouti
1983 Žár
1982 Imperativ
1980 Reinheit des Herzens, Die
1978 Angst (TV film)
Darmošlap
Ursula (TV film)
1977 Mädchenkrieg, Der
Point de mire, Le
1976 Rána z milosti
1975 Der Prototyp (TV film)
1974 Im Vorhof der Wahrheit (TV film)
Neugierig wie ein Kind (TV film)
1973 3. November 1973 (TV film)
Abenteuer eines Sommers
1972 Das Klavier (TV film)
1968 Die Konvention Belzebir
1965 Undine (TV film)

TV seriály

2010 Láska u fjordu (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Giganten (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1981 Jack Holborn (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
1974 Giovane Garibaldi, Il (TV seriál)
L'olandese scomparso (TV seriál)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein Abend für... (TV seriál) - a.z.
2004 Weird Sex and Snowshoes: A Trek Through the Canadian Cinematic Psyche (TV film) - a.z.

TV pořady

1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace