foto

Eric Friend

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 The Outfit
Uncle Kent 2
2013 Pit Stop
2008 Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku

TV seriály

2009 The Goode Family (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Jones Family Will Make a Way

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 These Colors Don’t Run
2010 The Happy Poet

Dokumentární

2018 Skip Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace