foto

Maria De Matteis

  • nar. 6.3.1898
    Florencie, Toskánsko, Itálie
  • zem. 9.12.1988 (90 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1975 Prete, fai un miracolo
1969 Cinque figli di cane
Špiónka beze jména
1967 La ragazza e il generale
1966 Se tutte le donne del mondo
1965 Casanova '70
1962 Citta prigioniera, La
The Reluctant Saint
1961 Barabáš
Fantasmi a Roma
1960 5 Branded Women
Gastone
Giuseppe venduto dai fratelli
Maciste nella valle dei re
1959 Il Figlio del corsaro rosso
1958 Fortunella
Gardový seržant
Mořská zeď
1956 Tosca
Vojna a mír
1955 Le avventure di Giacomo Casanova
Vena d'oro, La
1954 Amori di mezzo secolo
Casa Ricordi
Casta diva
Gran varietà
Neapolský kolotoč
Takový je život
Škoda, žes taková potvora
1953 Aida
1952 A fil di spada
Amore rosso
Cieca di Sorrento, La
Fiammata, La
Processo alla città
Segreto delle tre punte, Il
Zlatý kočár
1951 Due derelitti, I
Enrico Caruso: leggenda di una voce
Grande rinuncia, La
Io sono il capataz
Lorenzaccio
1950 Figaro sem, Figaro tam
Patto col diavolo
Romanzo d'amore
1949 Conte Ugolino, Il
Fiamma che non si spegne
Figlio di d'Artagnan, Il
Mlýn na Pádu
Vespro siciliano
1948 Fiacre N. 13, Il
Guarany
Guglielmo Tell
L'ultima cena
1947 Addio Mimí!
Due orfanelli, I
La figlia del capitano
Vanità
1946 Můj syn profesor
Paese senza pace
1945 Vie del peccato, Le
1944 Zazà
1943 Donna della montagna, La
Enrico IV
L'amico delle donne
Posedlost
1942 Don Cesare di Bazan
Malombra
Sissignora
Výstřel
1941 Due tigri, Le
I mariti (Tempesta d'anime)
Piccolo mondo antico
Pirati della Malesia, I
1940 Don Pasquale
La danza dei milioni
Salome
1939 Giù il sipario
Il marchese di Ruvolito
Le educande di Saint-Cyr

TV seriály

1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1982 Verdi (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

1939 Giù il sipario

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace