foto

Marian Urban

  • nar. 16.11.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meine fremde Frau (TV film)

Dokumentární

2014 Film o filmu: Jak jsme hráli čáru
2009 Koliba
2008 Film o filmu: Malé oslavy (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Inde
2008 Film o filmu: Malé oslavy (TV film)
1998 Periská
1993 Krajina po výprasku
1988 Človeče, nehnevaj sa...
1982 Gajdoš Antalík
1980 Sanitrárovci (TV film)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1994 Rómovia na Slovensku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky