foto

Marian Urban

  • nar. 16.11.1951 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Kryštof
2016 Já, Olga Hepnarová
2015 Johančino tajemství (TV film)
2014 Jak jsme hráli čáru
2009 Oko ve zdi
2008 Malé oslavy
2007 Muzika
2002 Kruté radosti
1998 Rivers of Babylon

TV seriály

2019 Kriminálka 5.C (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Jak jsme hráli čáru
1998 Rivers of Babylon
1987 Hrdina západu (TV film)
1980 Citová výchova jednej Dáše

Dokumentární

2018 Inde

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meine fremde Frau (TV film)

Dokumentární

2014 Film o filmu: Jak jsme hráli čáru
2009 Koliba
2008 Film o filmu: Malé oslavy (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Inde
2008 Film o filmu: Malé oslavy (TV film)
1998 Periská
1982 Gajdoš Antalík
1980 Sanitrárovci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace