foto

Joshua Michael Stern

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Carnaval
2013 jOBS
2008 Správná volba
2005 Tam, kde jsem nikdy nebyl

TV seriály

2017 Exprezident Graves (TV seriál)
In His Labyrinth (S02E02)
Half a World Gone Mad (S02E01)

Producentská filmografie

Filmy

2013 jOBS

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Správná volba

TV pořady

2001 Movie Loft, The (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace