foto

Gage Clarke

  • nar. 3.3.1900
    Vassar, Michigan, USA
  • zem. 23.10.1964 (64 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 The Monkey's Uncle
1961 Roztržitý profesor
The Great Impostor
1960 Pollyanna
1958 Bratři Karamazovi
Chci žít!
The return of Dracula
1957 The Invisible Boy
Valerie
Zuřivost rozuzlení
1956 Nightmare
The Bad Seed

TV seriály

1964 Destry (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
One More Pallbearer (S03E17)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Fibber McGee and Molly (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sally (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace